Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου | Ανοιχτή επιστολή στους δημοτικούς υπαλλήλους

Αγαπητοί/ες δημοτικοί υπάλληλοι,

Με την προδιαγραφόμενη απόφαση του ΣτΕ για την αναδρομική καταβολή του 13ου και 14ου μισθού είδες να ορθώνεται ξανά απέναντί σου το μαύρο μέτωπο Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, των κομμάτων του κεφαλαίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ποτάμι, Λεβέντης, η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή), περιφερειακών και δημοτικών αρχών, αστικής Δικαιοσύνης, που ψήφισαν, εφάρμοσαν  όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και έκριναν συνταγματικά τα μνημόνια.

Ήταν το ίδιο τείχος που βρήκαν μπροστά τους οι συμβασιούχοι –παρατασιούχοι το 2017, όταν πάλευαν για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά!

ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:
-Ήμασταν δίπλα σου στους αγώνες ενάντια στις εφεδρείες και διαθεσιμότητες των ετών 2011-2012
-Αποκαλύψαμε, μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ,  το ρόλο της Τασκ Φορς (κλικ)
-Σταθήκαμε στο πλευρό σας την περίοδο των απολύσεων σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών  της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
- Πήραμε ξεκάθαρη θέση καταδικάζοντας την αντιδραστική αξιολόγηση Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ (κλικ)
-Διεκδικήσαμε πλήρη και σύγχρονα μέσα υγιεινής και ασφάλειας (κλικ), βελτίωση των συνθηκών εργασίας

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
Οι πέντε κομμουνιστές δήμαρχοι:

- αρνήθηκαν να δώσουν στοιχεία για τις συμβάσεις αορίστου χρόνου, συρόμενοι στα δικαστήρια
-ακύρωσαν στην πράξη την αξιολόγηση που φέρνει το χαφιεδισμό και τη συναλλαγή μεταξύ υπαλλήλων
-πλήρωσαν, με πρωτόδικες αποφάσεις, τα Δώρα προηγούμενων ετών

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…
Τώρα, προεκλογικά, ήρθαν να ενημερωθούν επιφανειακά για το περιεχόμενο της δουλειάς σας οι συνδυασμοί του κ. Ευσταθίου και του κ. Περίσση, αποδεικνύοντας, και με αυτόν τον τρόπο, το υποκριτικό τους ενδιαφέρον.

-Τάζουν σεμινάρια (λες και δε γίνονται!), αλλά δεν μας είπαν για το περιεχόμενό τους! Θα είναι για να γίνει  αποτελεσματικότερη η διαδικασία κατασχέσεων λογαριασμών μικροοφειλετών; η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ που ευαγγελίζεται η ΝΔ; η εφαρμογή του μισθολογίου-φτωχολογίου; η διασύνδεση με τις Εφορίες για το Παρεπιδημούντων;

-Τη στιγμή που,  στη χώρα μας και πανευρωπαϊκά, έχει φουντώσει η μερική απασχόληση, η ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων,  «οραματίζονται» διάφορα εργασιακά μοντέλα σε έναν Δήμο δραματικά υποστελεχωμένο, με σοβαρές ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές (αμαξοστάσιο, αρχείο, αποθήκες) και μηχανολογικό-τεχνολογικό εξοπλισμό, με υποθηκευμένο μέρος των δαπανών για μισθοδοσία σε δάνεια.

-Προβάλλουν ως «εκσυγχρονιστές», επιμορφωμένοι στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, αλλά απέφυγαν και οι δύο, όπως ο διάολος το λιβάνι, να πάρουν θέση για την κάλυψη των μισθολογικών απωλειών, να κατονομάσουν τους υπευθύνους της κατάντιας όλων των δήμων, τα οικονομικά παρατηρητήρια, τους δημοσιονομικούς κόφτες για τη δημιουργία πλεονασμάτων.

-Δεν είπαν λέξη για την περικοπή των ΚΑΠ, τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις, την εντατικοποίηση, την  ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών, την ώρα που ακόμη και για να προσλάβεις έναν εποχικό εργάτη στο κοιμητήριο η κεντρική διοίκηση σε αναγκάζει να επιβάλεις νέα τέλη!
Και οι δύο βρίσκονται στην ίδια πολιτική όχθη! Στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

-Για να συνεχιστεί από καλύτερες θέσεις  ο αγώνας σου ενάντια στο τσάκισμα των δικαιωμάτων σου σε αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις
-Για συνθήκες εργασίας αντάξιες των δυνατοτήτων της εποχής μας και των αναγκών σας
-Για να χτίσουμε υπηρεσίες που θα παρέχουν φθηνά, ποιοτικά, ανθεκτικά έργα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  στο σκοπελίτικο λαό
-Για δημοτικές υπηρεσίες που θα δυναμώσουν την κοινωνική αλληλεγγύη, θα δώσουν ανάσα στο λαό!

ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.