Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Είμαστε Εμείς... Μας ξέρεις!

Σκοπελίτισσα, Σκοπελίτη,

Δεν χρειάζεται να σου παραθέσουμε  τα βιογραφικά  μας. Τα βλέπεις  κάθε  μέρα  εδώ  και  25 χρόνια. Είναι  γραμμένα  με  την παρουσία  μας  σε όλες  τις  ιστορικές  στιγμές  του  νησιού μας, μικρές ή μεγάλες, εύκολες ή δύσκολες. 

Είμαστε εμείς που όλ' αυτά τα χρόνια, με τους δημιουργικούς αγώνες μας και με τη δική  σου αρωγή,  καταφέραμε ν' αναχαιτίσουμε την  κατακρεούργηση του κράτους  Πρόνοιας  από  τις  αντιλαϊκές  κυβερνήσεις  , που μετέτρεψαν  με την  αδιαλλαξία  τους τον φορέα της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης σε κοτζάμπαση φοροεισπράκτορα της μνημονιακής λαίλαπας. 

Είμαστε  εμείς, μας ξέρεις, που με τους αγώνες  και  τις θυσίες  μας δώσαμε  και δίνουμε  μάχες για την ανατροπή της  τριτοκοσμικής  κατάστασης που διέπει  το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Πρωτοστατήσαμε μαζί με σένα, για την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων, δίνοντας  μάχη,  η Λαϊκή  Συσπείρωση  στα δημοτικά  και περιφερειακά  συμβούλια.

Είμαστε εμείς που
φωνάζουμε και διεκδικούμε την αντισεισμική θωράκιση όλων των  δημοσίων κτιρίων  και  τον στατικό  έλεγχο  αυτών.

Είμαστε εμείς που διεκδικούμε γρήγορη, ασφαλή και οικονομική  συγκοινωνία, όπως  είναι  δικαίωμά  του κάθε  πολίτη. 

Είμαστε  οι μόνοι  και  το ξέρεις  καλά, που μπορούμε  να  φέρουμε  την ανάπτυξη  και  την  βιωσιμότητα στον πρωτογενή τομέα, γιατί  έχουμε  ένα  κοινό με σένα, είμαστε  άνθρωποι  του μόχθου και  της  βιοπάλης, άνθρωποι  της παραγωγής. 

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το νησί μας τουριστικά και να το ταξιδέψουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να το φτάσουμε εκεί που αξίζει να είναι, στις πρώτες θέσεις των  τουριστικών προορισμών στον πλανήτη. 

Γνωρίζεις πολύ καλά την αληθινή ευαισθησία που κατέχει τον χώρο μας στα θέματα  κοινωνικής μέριμνας.  

Γνωρίζεις ότι μόνο εμείς μπορούμε, διεκδικώντας από την κεντρική εξουσία και δημιουργώντας  υποδομές  για τα άτομα  με  ειδικές  ανάγκες.  Γιατί ξέρεις πολύ  καλά ότι για εμάς δεν υπάρχει  "ΑΥΤΟΙ"  και "ΕΜΕΙΣ". Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στα δικαιώματα  και τις υποχρεώσεις  μας.

Εδώ και πολλά  χρόνια (2010-2019) η Λαϊκή  Συσπείρωση είναι η μόνη παράταξη που  φωνάζει, διεκδικεί για πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων, που θα στελεχώσουν τους  τομείς  της Καθαριότητας, της  Υγείας, της Παιδείας, της Ύδρευσης και ό,τι αφορά την κοινωνική Δομή και Πρόνοια του κράτους,  ως έχει  υποχρέωση να παρέχει στους πολίτες.  

Η μόνη  δύναμη που θα αποτρέψει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του νησιού σε ιδιωτικά συμφέροντα είναι η δική μας δύναμη. Δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα των λιμανιών μας, των ακτών και της δημόσιας γης με το πρόσχημα της υποτιθέμενης ανάπτυξης. 

Γιαυτό εμείς πρεσβεύουμε την ανάπτυξη των πολλών, όχι των λίγων. 

Έχεις δει τους αγώνες μας, έχεις δει την εντιμότητα και την ειλικρίνεια  μας. 

Έχουμε την θέληση και την γνώση να αναλάβουμε τα ινία του τόπου μας, με τη μεγαλοπρεπή πολιτική  παρακαταθήκη που  κληρονομούμε από τον απερχόμενο  επικεφαλής της  Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλη Ραμαντάνη και δεσμευόμαστε σε αυτόν, ο δρόμος που χάραξε, να τον ακολουθούμε πιστά και ευσυνείδητα. Μπορούμε να  δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο, όπως οι Δήμοι που διοικούνται από την Λαϊκή Συσπείρωση .

Μην πιστεύεις  - Μην ακούς  
υποτιθέμενους ανεξάρτητους, που είναι βαθιά εξαρτημένοι. 

Μην πιστεύεις  - Μην ακούς 
ξεθωριασμένες φιγούρες του παρελθόντος, φωνές ψεύδους, παροχολογίας, ταξίματος και  πολιτικής πλάνης. 

Αυτούς άπλα 
 ΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ 
τους αξίζει! 

Τώρα πλέον ξέρεις ποια είναι η αλήθεια!

Σας καλώ να ψηφίσετε για τον δήμο Σκοπέλου τον υποψήφιο Δήμαρχο της ΛΑ.Σ. Γιώργο Αναγνώστου και να βγάλουμε  για περιφερειακό σύμβουλο  τον αγωνιστή Γιώργο Γούλα.


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  Ι, ΚΟΡΕΝΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 
ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ  ΠΑΜΕ  ΣΚΟΠΕΛΟΥ  

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.