Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σήμερα η κεντρική ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (ΚΛΙΚ)  ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 
Την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Καφενείο, στην παραλία Σκοπέλου.
Στη συγκέντρωση, που θα έχει κεντρικό σύνθημα «βγαίνουμε μπροστά για όλους», θα μιλήσουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου, ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γούλας, ενώ θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων στις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ καθώς και της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.