Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Συνάντηση υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης με κατοίκους στο Νέο Κλήμα

Σε δημιουργικό και εποικοδομητικό διάλογο εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργου Αναγνώστου με τους κατοίκους του Έλιους. 
Τη συζήτηση, με τη συμμετοχή δεκάδων Κληματιανών, που έγινε στην καφετέρια "Aquamarine" του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του ψηφοδελτίου Αποστόλη Δαλακιάρη, "άνοιξε" ο επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δένδης. Ο Γιώργος Αναγνώστου παρουσίασε τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, που βρήκαν ευρεία απήχηση, ενώ ακούστηκαν από τους παρευρισκομένους απόψεις και προβληματισμοί για τις ανάγκες των κατοίκων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γούλας εστιάζοντας σε ζητήματα, όπου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η απουσία της περιφερειακή αρχής Αγοραστού (ΝΔ) και η ανυπαρξία της παράταξης Τσιλιμίγκα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ).

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την ερχόμενη εβδομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.