Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Απάντηση του συνδυασμού “Πρώτα η Αλόννησος” με επικεφαλής τον κ. Αναγνώστου Παναγιώτη στον επικεφαλής του συνδυασμού “Ενότητα για την Πρόοδο - Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» κ. Πέτρο Βαφίνη

Ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, επικεφαλής του συνδυασμού "πρώτα η Αλόννησος" και υποψήφιος Δήμαρχος έστειλε στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες" την παρακάτω σχετική απάντηση, σε δημοσίευμα της 18ης Μαΐου (κλικ):
Ο συνδυασμός “Πρώτα η Αλόννησος” με σεβασμό προς τη σύγχρονη γυναίκα αναγνωρίζει την κα. Βάνα Αθανασίου ως δημότη του δήμου μας και δεν μπορεί να της στερήσει το δικαίωμα έκφρασης. Η σχέση της κα. Βάνας Αθανασίου με  τον υποψήφιο του συνδυασμού μας κ. Αθανασίου Γεώργιο δεν της επιβάλει συγκεκριμένες απόψεις ή λογοκρισία οποιουδήποτε τύπου. Μιας και ζούμε υπό δημοκρατικό καθεστώς καθένας μπορεί να πράττει ελευθέρα και αυτοβούλως χωρίς να κατακρίνεται.

Εμάς δε μας ενδιαφέρει μια άγονη αντιπαράθεση. Για το λόγο αυτό δεν θα μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού δηλώσεων σε εφημερίδες ή σε αλλά κοινωνικά μέσα. Αντιθέτως θα μείνουμε απλά στα γεγονότα, ο καθένας από μας είναι σε θέση να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα.

Διανύουμε τις τελευταίες και ίσως πιο καθοριστικές μέρες του έντιμου προεκλογικού μας αγώνα και δεν αναλωνόμαστε σε  δημοσιεύσεις τέτοιου είδους.

Τέλος, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε όσον αφορά τα κέντρα φιλοξενίας και έλεγχου των μεταναστών δε θα πάρουμε θέση, θα αρκεστούμε απλά να σας παραθέσουμε  την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αποφασίστηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών.

Μάλλον την έχετε  ξεχάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.