Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ρηγίνος Καράδης | Δημιουργία ξανά, με έμφαση στον Τουρισμό!

Στοχεύουμε σε τουρισμό υψηλού επιπέδου, 
που θα δώσει οικονομική «ανάσα» σε όλο το νησί
H Σκόπελος χρειάζεται τα επόμενα χρόνια μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία. Βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την τοπική οικονομία και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, είναι ο Τουρισμός, πάνω στον οποίο θα βασιστούμε, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία σε πολλούς άλλους, συνδεδεμένους με την τουριστική δραστηριότητα, παραγωγικούς κλάδους.

Ο Τουρισμός, η “βαρια βιομηχανία” της χώρας μας θα αποτελέσει το γρανάζι εκκίνησης για την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, την οικονομική και την κοινωνική πρόοδο.

Η προσπάθεια για επιμήκυνση της θερινής τουριστικής περιόδου θα είναι διαρκής, με στόχο τον θεματικό Τουρισμό [θρησκευτικός, πολιτιστικός, αθλητικών διοργανώσεων, (Πετράλια κ.ά.) ιστιοπλοϊκός, κωπηλατικός, περιπατητικός,  κ.α.]
• Συμμετοχή σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις και προβολή του νησιού στα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ.

• Εκσυγχρονισμός των 3 λιμανιών του νησιού και του τοπικού οδικού δικτύου. Δημιουργία σημείων υποδοχής - ενημέρωσης στα υπάρχοντα κιόσκια του λιμανιού.

• Ανάπτυξη στην πράξη του θεματικού Τουρισμού

Ο τουρισμός είναι ο μόνος κλάδος της οικονομίας που μπορεί άμεσα να τονώσει την Οικονομία του νησιού, αλλά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον για επενδύσεις σε άλλους τομείς, όπως η εστίαση, ο αγροτοδιατροφικός τομέας, οι υπηρεσίες υγείας, οι μεταφορές, το λιανικό εμπόριο, οι εξαγωγές, οι κατασκευές, οι επενδύσεις και βεβαίως το real estate.

Ρηγίνος Καράδης
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.