Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Γεώργιος Μιχαήλ | Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος «Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά»

Η ανιδιοτελής προσφορά μου, η αγάπη μου και η προβολή του νησιού μας με τις αστρονομικές εκδηλώσεις στα 10 τελευταία χρονιά που ζω στη Σκόπελο, [που θα συνεχιστούν και φέτος], με έκανε να αποδεχτώ την τιμή που με έκανε ο Σταμάτης Περίσσης να συμμετάσχω στον συνδυασμό Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά, σαν τοπικός σύμβουλος στον Δήμο Σκοπέλου.

Αυτό που έκανε να αποδεχτώ τη συμμέτοχη μου είναι το ενδιαφέρον του Σταμάτη Περίσση για την Αστρονομία. Επί δημαρχίας του πριν χρόνια είχε εκπονήσει μια μελέτη για τη δημιουργία Ουρανοσκοπείου στη Σκόπελο το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Διαβάστε με κλικ εδώ  την προκαταρτική μελέτη.
 
Η προτεραιότητα του συνδυασμού μας Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά είναι:  Ο εναλλακτικός τουρισμός, ο Πολιτισμός, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, η κλιματική αλλαγή
και η ανάπτυξη του Νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.