Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Απάντηση του Δημάρχου Αλοννήσου και εκ νέου υποψήφιου Πέτρου Βαφίνη σε συκοφαντικές και ανυπόστατες αναφορές

Περαστικά σας!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν  στην παράταξη του κ. Αναγνώστου,  «Πρώτα η Αλόννησος», οι οποίοι είναι και νεοεκλεγέντες «παίζουν την τελευταία πράξη» της θεατρικής λασπολογικής παράστασης τους,  βλέποντας ότι καταρρέουν εκλογικά την Κυριακή 2 Ιουνίου.  Ως εκ τούτου, προτιμούν να διαστρεβλώσουν δράσεις του Δήμου Αλοννήσου προκειμένου να  πείσουν τους ψηφοφόρους διότι στερούνται, αυτοί και η παράταξη τους, προγράμματος, λόγου και δεσμεύσεων.

Την προηγούμενη εβδομάδα προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους Αλοννησιώτες με την «κατασκευή υποτιθέμενου χώρου υποδοχής προσφύγων»! Απέτυχαν.

Τώρα, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν μία μελέτη που είχε εκπονήσει ο Δήμος την περίοδο 2011-2013, Master Plan για την κατασκευή αεροδρομίου στην Αλόννησο και αποτελεί τη συνέχεια και τη συμπλήρωση της παλιάς μελέτης της περιόδου 1980-1985, από την Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αλοννήσου, όπου η ίδια η Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας είχε επιλέξει και χωροθετήσει. Η μελέτη παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του Δήμου από τον μελετητή, παρουσία πολλών κατοίκων και επιχειρηματιών  του Δήμου Αλοννήσου και σήμερα, αποτελεί εργαλείο για την εξεύρεση επενδυτών. Για εμάς λοιπόν η κατασκευή του αεροδρομίου  δεν έχει σταματήσει να αποτελεί μελλοντικό στόχο.

Προφανώς τους πείραξε και η δέσμευση μας για την αγορά ενός πλοίου με διαδημοτική συνεργασία από χρηματοδοτικό πρόγραμμα.  

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως ούτε γνωρίζουν τα θέματα του Δήμου, ούτε ξέρουν τις διαδικασίες ή τις ανάγκες και το πιο θλιβερό, ούτε θέλουν να μάθουν αλλά προσπαθούν να απαξιώσουν την κάθε δράση του Δήμου και την κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του νησιού.

Λυπάμαι πολύ που άνθρωποι που θέλουν να συμμετέχουν στη διοίκηση του Δήμου, έχοντας και την ιδιότητα του Τουριστικού επιχειρηματία…  χλευάζουν τέτοιες ενέργειες  της δημοτικής αρχής,  όπως ο κ. Χλίβας και η παρέα του.

Δεν θα μπορούσα να μην αναρωτηθώ για την εμμονή του κ. Χλίβα ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του «σκηνοθέτη» της παράστασης αυτής, καθώς ενεργεί παραγκωνίζοντας τον αρχηγό του και υποψήφιο Δήμαρχο. Μήπως επιδιώκει άραγε μετά τις εκλογές έναν άλλο ρόλο;  Μήπως φοβάται ότι η απώλεια του Δημαρχιακού αξιώματος θα έχει αντίκτυπο στα προσωπικά του συμφέροντα;   Πραγματικά, προκαλεί ερωτηματικά η όλη στάση του από την ήμερα έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να  ακολουθήσω ούτε αυτόν ούτε τους υπολοίπους, σε αυτό το παραλήρημα λάσπης και παραπληροφόρησης, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Εμείς μιλάμε με έργα, αριθμούς και δεσμεύσεις. Περαστικά σας!

Πέτρος Βαφίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.