Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Χριστίνα Κεφαλωνίτη | υποψήφια δημοτική σύμβουλος «Σκόπελος όλοι μαζί»

Συντοπίτισσες και συντοπίτες,



η επαγγελματική μου δραστηριότητα αφενός ως ασφαλιστικός σύμβουλος και αφετέρου στον κλάδο του τουρισμού, μου δίνει τη δυνατότητα να συναναστρέφομαι καθημερινά με ανθρώπους όλων των ηλικιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βιώνω, αλλά και να αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ανησυχίες του νέου, του ηλικιωμένου, του επισκέπτη, του ανθρώπου που δεν είναι από το νησί αλλά το αγάπησε και επέλεξε να μείνει εδώ, των ανθρώπων με αναπηρίες καθώς και του επαγγελματία.



Ζούμε σε ένα νησί το οποίο «ζει» κατά βάση από τον τουρισμό και το οποίο διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα της ομορφιάς. Της ομορφιάς που του χαρίστηκε απλόχερα από τη φύση και την οποία δεν εκμεταλλεύεται  αποτελεσματικά για την οικονομική της ανάπτυξη.



Ζούμε σε ένα νησί όπου ο νέος δεν έχει πληθώρα επιλογών δραστηριοτήτων καθώς και κίνητρα για να παραμείνει στο νησί.

Ζούμε σε ένα νησί όπου οι ηλικιωμένοι νιώθουν εγκαταλειμμένοι, ειδικότερα στον τομέα της υγείας, και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ευκαταφρόνητοι. 


Ένα απόφθεγμα του Αριστοφάνη λέει «ερέτην χρήναι πρώτα γένεσθαι πριν πηδαλίοις επιχειρείν».
 (Πρέπει πρώτα να έχεις γίνει κωπηλάτης πριν πάρεις στα χέρια σου το πηδάλιο.)
Αποφάσισα λοιπόν πλέον να μην κρίνω πρόσωπα και αποφάσεις εκ του ασφαλούς και να συμβάλω με το μέγιστο των δυνατοτήτων μου στην ανάδειξη του νησιού μας και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου.

Έτσι δέχτηκα με ζέση την πρόταση του υποψήφιου δήμαρχου κ. Δημήτρη Ευσταθίου, να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Σκόπελος όλοι μαζί», έναν συνδυασμό που επενδύει στη δυναμική των νέων ανθρώπων και μόνο θετική απόδοση μπορεί να έχει.

Χριστίνα Κεφαλωνίτη
υποψήφια δημοτική σύμβουλος
«Σκόπελος όλοι μαζί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.