Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σε μεγάλη συγκέντρωση στο Νέο Κλήμα μίλησαν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σε μεγάλη συγκέντρωση στο Ελιος, μίλησαν την Πέμπτη 23/5/2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σποράδων Γιώργος Γούλας.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Γιώργος Αναγνώστου, αφού τόνισε ότι  «επί χρόνια, αλλά και πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου κάποιοι μας θεωρούσαν φτωχούς συγγενείς, αμελητέα ποσότητα στο Ελιος! Υποτιμούσαν την κρίση, την οργή και αγανάκτηση των νέων ανθρώπων, των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, που αναζητούσε διέξοδο έκφρασης! Δεν πίστευαν ότι οι απλοί άνθρωποι που σήκωσαν τα βάρη της κρίσης είχαν τη δύναμη να κάνουν ένα βήμα μπροστά! Απόψε, με τη συμμετοχή σας στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης,  δίνετε τη δική σας απάντηση! ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!»

Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στις παρατάξεις του κ. Περίσση και του κ. Ευσταθίου, που  βρίσκονται στην ίδια πολιτική - μνημονιακή όχθη, αφού με χαρά υποδέχθηκαν τον κ. Αγοραστό, εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι», «αυτοδιοικητικοί» και «ενωτικοί», αλλά δεν τολμούν να
κατονομάσουν τους υπευθύνους για την κατάντια του νησιού, ενώ οι προγραμματικές τους διακηρύξεις δεν απαντούν στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες του Ελιους.

Επίσης αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί και την περιοχή ως αποτέλεσμα της ενιαίας αντιλαϊκής επίθεσης που εκπορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομοθετούν οι κυβερνήσεις  ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και εξειδικεύουν - υλοποιούν οι παρατάξεις τους σε Περιφέρεια και Δήμους και παρουσίασε τις θέσεις του ψηφοδελτίου. (κλικ)

Ο Γιώργος Γούλας, από την πλευρά του, άσκησε σκληρή κριτική στην περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού (ΝΔ) για την αδιαφορία της απέναντι σε ζητήματα όπως τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, η κατάσταση του Κέντρου Υγείας, η επαρχιακή οδός κ.ά., ενώ τονίστηκε και η παντελής απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Τσιλιμίγκα (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ) και η ουσιαστική σύμπλευση του κ. Κουρέτα με τη γενικότερη πολιτική των δύο προαναφερομένων αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με όλους. Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη να καταδικαστεί η παράταξη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και να μην σκορπιστεί η λαϊκή ψήφος στα ανώδυνα για το σύστημα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ, που μέχρι πριν ένα μήνα συστεγαζόταν στην ίδια παράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τέλος, κάλεσαν τους  Κληματιανούς να μην ψάχνουν τις διαφορές αλλά  κάνουν την πραγματική διαφορά: να υπερψηφίσουν μαζικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και να την αναδείξουν σε δημοτική αρχή στη Σκόπελο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.