Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Σταμάτη Περίσση προς τους ψηφοφόρους των Δημοτικών εκλογών

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες που με τίμησαν με τους ψήφους τους, με εμπιστεύτηκαν, εξέφρασαν τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου και το συνδυασμό μας και μας έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία εν όψει του επαναληπτικού γύρου των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.


Την Δευτέρα ξεκίνησε από την αρχή ένας νέο κύκλος συναντήσεων με όλους τους συμπολίτες μας. Συζητάμε ξανά για το σήμερα και το αύριο της Σκοπέλου, με όσους μας ψήφισαν αλλά και με όσους στον πρώτο γύρο των εκλογών πήραν την απόφαση να κάνουν μια διαφορετική επιλογή.

Σε όλη την διαδρομή μας, σε όλη την πορεία μας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές παρά μόνο ανοιχτές πόρτες, ανοιχτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια. Αυτά ήταν τα όπλα μας, έτσι πορευτήκαμε και έτσι θα πορευτούμε και μετά την νίκη της προσεχούς Κυριακής.



Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια, ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι. 
Δεσμεύομαι για μια δυναμική και ισχυρή εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας, με πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου με όλους τους φορείς, με συνεχή παρουσία και με διεκδίκηση των προοπτικών ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας. Σε αυτή την πορεία, θα είμαστε μαζί για να δώσουμε λύσεις.
Έχοντας αναλύσει ενδελεχώς το πρώτο αυτό αποτέλεσμα, είμαστε έτοιμοι για την τελική μάχη της επόμενης Κυριακής. 
Τότε, όπου η κάθε ψήφος μετράει, και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.


Είναι μια ψήφος ευθύνης και μια ξεκάθαρη εντολή προς εμάς. Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού μας, από όπου και αν προέρχονται, με καθαρό μυαλό, με αίσθημα ευθύνης, πέρα από τοπικισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα, να πιστέψουν σε εμάς, να στηρίξουν την προσπάθεια και το όραμά μας, και να δώσουν το σύνθημα για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο Δήμο μας. 


Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τη στήριξή σας.

Στην μάχη που έχουμε μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς!

Κάθε ψήφος ήταν, είναι και θα είναι αναντικατάστατη και πολύτιμη τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της Σκοπέλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.