Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αρτέμης Κοσμάς | Όλοι αγαπάμε το νησί μας και θέλουμε το καλό του, αλλά δεν είναι καιρός για άλλους ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ !

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,

λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Εδώ και 33 χρόνια μέσα από την οικογενειακή μας επιχείρηση, που είχε να κάνει με την εστίαση και τις τουριστικές θαλάσσιες μεταφορές και μετέπειτα με δική μου ατομική επιχείρηση ασχολούμαι ενεργά με τον τουρισμό. Το Α και το Ω του νησιού μας.

Αυτό που έχω διαπιστώσει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια και δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση είναι ότι η Σκόπελος, το νησί μας, που έχει επενδύσει κατά κύριο λόγο στον τουρισμό, κακά τα ψέματα εάν δουλεύει αυτούς τους δύο τρεις μήνες το καλοκαίρι, δουλεύει από μόνο του, επειδή μόνο και μόνο είναι όμορφο.

Γιατί όλα τα άλλα: έργα, υποδομες, συγκοινωνίες, λιμάνια, διαφήμιση, εκθέσεις, έχουν σταματήσει. Και ό,τι προσπάθεια γίνεται, γίνεται ατομικά από τον καθένα από μας, που προσπαθεί να επιβιώσει σε αυτό το νησί διατηρώντας τους πελάτες του, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Αυτό όμως δεν φτάνει αλλά χρειάζεται και η κεφαλή του νησιού, που είναι ο Δήμος και οι υπηρεσίες του.

Γι' αυτό συμμετέχοντας και εγώ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Σταμάτη Περισση "το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά" πιστεύω ότι
η πείρα και η εμπειρία ενός ανθρώπου, όπως είναι ο Σταμάτης Περισσης, θα βοηθήσει τη Σκόπελο να βγει από το τέλμα που έχει πέσει.

Αυτές τις δύσκολες εποχές η κάθε ψήφος μετράει για να πάει Σκόπελος πάλι μπροστά. Συμμετέχω ως υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Σκοπέλου και σας δίνω το λόγο μου ότι θα είναι μία δυνατή φωνή για όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Με εκτίμηση
Αρτέμης Κοσμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.