Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Δήλωση του Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη για τον θάνατο του Γιώργου Μιχελή

Το άγγελμα του θανάτου του Γιώργου Μιχελή βύθισε στη θλίψη όλο το νησί και εμένα προσωπικά. Υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα, άριστος γνώστης του τραπεζικού συστήματος, επιφανής τεχνοκράτης με εξαιρετικές σπουδές αλλά και προσηνής, με βαθιά αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, εξωστρεφής, ευπατρίδης της πολιτικής.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη Σκόπελο, και ενώ η χώρα τού είχε εμπιστευθεί μια νευραλγική θέση που απαιτούσε υψηλού επιπέδου διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους των
κορυφαίων οικονομικών και πολιτικών θεσμών παγκοσμίως, η συμβολή του στην αντιμετώπιση των πληγμάτων που είχε δεχθεί το νησί από την πλημμύρα ήταν καθοριστική.

Κίνησε, κυριολεκτικά, γη και ουρανό, φορείς υπουργεία, ώστε να εξασφαλίσουμε πόρους και κονδύλια, τεχνική υποστήριξη και το αδιάπτωτο ενδιαφέρον του κρατικού διοικητικού μηχανισμού. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Καλό ταξίδι, Γιώργο Μιχελή…

Χρήστος Βασιλούδης
Δήμαρχος Σκοπέλου
25-5-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.