Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Δημήτρης Τσουκαλάς | Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Σκόπελος, όλοι μαζί!” | Δημ. Ευσταθίου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Η προσφορά στα κοινά είναι στάση ζωής. Δείχνει ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο τους και διάθεση για προσφορά, όσα χρόνια και αν περάσουν...

'Ενας από αυτούς και ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος μετράει 30 χρόνια(!) ευδόκιμη θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Σκοπέλου, είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Σκόπελος, όλοι μαζί!” | Δημήτρης Ευσταθίου.

«Έχω την εμπειρία, την διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθώ με τον Δήμο, ενώ η αγάπη μου για τον τόπο μου και το νησί μου είναι δηλωμένη εδώ και χρόνια» είπε στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες» ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ζητώντας ταυτόχρονα τον ένα σταυρό προτίμησης, από τους Σκοπελίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.