Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Περιοδεία του συνδυασμού «Πρώτα η Αλόννησος»

Τις τελευταίες ημέρες ο συνδυασμός «Πρώτα η Αλόννησος» με επικεφαλής τον 
κ. Αναγνώστου Παναγιώτη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που τον πλαισιώνουν πραγματοποιούν περιοδεία στο νησί.
Πιο συγκεκριμένα έχουν επισκεφτεί ήδη τις περιοχές Στενή Βαλα, Βότσι και Πατητήρι όπου συναντήθηκαν με τους κατοίκους των περιοχών αυτών, άκουσαν και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επισκέψεις πραγματοποιηθήκαν επίσης στον Παιδικό Σταθμό, στο Δημοτικό Σχολείο,στο Γυμνάσιο, στο Κέντρο Υγείας και στο Κ.Ε.Π της Αλοννήσου όπου συζήτησαν με τους υπεύθυνους τις ελλείψεις και τα θέματα που τους απασχολούν τόσα χρόνια.
Η περιοδεία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Π. Αναγνώστου δήλωσε στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες": Είμαστε κοντά στους δημότες και ακούμε τα προβλήματα τους, γιατί για εμάς προτεραιότητα έχει η Αλόννησος.

Πρώτα η Αλόννησος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.