Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Ευσταθίου Δημητρίου προς τους ψηφοφόρους των Δημοτικών εκλογών

Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες,
Θα ήθελα να σας εκφράσω από τα βάθη της καρδιά μου, ένα τεράστιο ευχαριστώ, που την Κυριακή 26 Μαΐου, μας τιμήσατε με τις ψήφους σας και εκφράσατε έμπρακτα την στήριξη σας αλλά και την αγάπη σας, τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στον συνδυασμό μας. 
Μας δίνετε τεράστια δύναμη να συνεχίσουμε με αισιοδοξία και αυταπάρνηση την προσπάθειά  μας, για τον προσεχή επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Από σήμερα Δευτέρα, ξεκινούμε έναν νέο αγώνα επαφών με όλους εσάς, που μας ψηφίσατε αλλά και με όσους, την α’ Κυριακή, κάνατε μια διαφορετική επιλογή.

Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι παρά τις διαφοροποιήσεις, που μπορεί να υπήρξαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, γνωρίζω καλά ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν, όπως η αγάπη μας για την Σκόπελο, τα κοινά προβλήματα στην καθημερινότητά μας αλλά και η αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών μας.

Έτσι ενώ μπορεί να ξεκινούμε από διαφορετικά σημεία στην ζωή μας, είναι σημαντικό αυτή την Κυριακή να συναντηθούμε όλοι μαζί και να πορευτούμε παρέα τα επόμενα χρόνια της αυτοδιοικητικής μας ζωής.

Είστε πολύτιμοι όλοι προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Σκοπέλου.

Μιλήσαμε με όλους σας ειλικρινώς και ήμασταν ανοιχτοί απέναντι σας, χωρίς να χρειαστεί να δεσμεύσουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο κανέναν από εσάς, σεβόμενοι τις επιλογές σας.
Αυτή την Κυριακή οι συσχετισμοί αλλάζουν.
Χρειάζεται με ανοιχτή καθαρή και νηφάλια σκέψη να κάνουμε την επιλογή, που εγγυάται την ενότητα, την ομαδικότητα και την συν εργατικότητα για το καλό του νησιού μας.

Έχοντας αξιολογήσει την δυναμική του α’ γύρου, είμαστε εδώ μαζί σας, έτοιμοι με όλους εσάς χωρίς να εξαιρούμε κανέναν, να υλοποιήσουμε με εντιμότητα,διάλογο και αδιάλειπτη παρουσία, την ανάπτυξη και την πρόοδο, που αξίζει στην Σκόπελο, στους Σκοπελίτες/σες και στην νέα γενιά αυτού του τόπου, μετά την νίκη της ερχόμενης Κυριακής.

Αποτελεί προσωπική  δέσμευση και καθήκον για εμένα  ,η επίλυση όσων μας ταλαιπωρούν και συνεχής παρουσία μου ανάμεσα σας,για να αφουγκράζομαι τις δυσκολίες!!!
Σας καλώ λοιπόν όλους, από όποια μεριά  κι αν παλεύει καθημερινά ο καθένας σας, με την ευθύνη και την εντιμότητα, που γνωρίζω ότι σας διακρίνει, την Κυριακή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να βγάλουμε την Σκόπελο στο φως.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς.

Αυτή την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία, αλλά και την τύχη να επιλέξουμε το πρόσωπο που θα είναι εκεί σε όλα για εμάς, ως ένας από εμάς.

Σε αυτή την αναμέτρηση δεν περισσεύει κανείς, κάθε ψήφος είναι πολύτιμη για να πάμε τη ζωή μας μπροστά!

Δημήτρης Ευσταθίου 
Υπ. Δήμαρχος Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.