Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στην Σκόπελο ο Κώστας Αγοράστος...

Υπερπολυτελές το φυλλάδιο Αγοραστού για τα έργα της περιφερειακής αρχής στη Σκόπελο αλλά και αποκαλυπτικό της αδιαφορίας της για ένα νησί που χτυπήθηκε σκληρά από καιρικά φαινόμενα που παρέσυραν στο διάβα τους τα πάντα. Από τις 14 φωτογραφίες:

-οι 4 αφορούν την παιδική χαρά Σκοπέλου (που δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμη ενώ πρόσφατα ένας μπόμπιρας κατάφερε να ρίξει ένα κιγκλιδωμα).

-οι 2 το δρόμο Τζιλαλή προ αμνημονεύτων ετών.

-η 1 αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης (νεράκι από τη βρύση δεν πίνουμε ακόμη).

-οι 2 από τα καλντερίμια από τη Σκόπελο (που τα ξαναέφτιαξαν γιατί τα νερά της βροχής έμπαιναν στα σπίτια).

-οι 2 από τον ηλεκτροφωτισμό και την ανάπλαση στο Ελιος (όπου συνέχεια κάνουν συντήρηση, ενώ στη Νο 10 αναφέρει λανθασμένα ότι είναι η οδός Τζιλαλή).

-η 1 από το γήπεδο 5Χ5 στη Γλώσσα (λαβωμένο κι αυτό από το χιονιά).

-η 1 από το πεζοδρόμιο Αγ. Ρηγινάκης-ξενοδοχειο "Ελένη" (που παραμένει χωρίς σηματοδότηση και μετατρέπεται σε πάρκινγκ τα καλοκαίρια).

-Το Όσκαρ δικαιωματικά στη φωτ. Νο8 με τη Λιμνοδεξαμενή, ένα κουφάρι  μη λειτουργικού έργου στο μέσον του νησιού.

Υ. Γ. 1 Θα μπορούσαν να περιμένουν την -προεκλογική- ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού για να σώσουν την παρτίδα, αλλά οι Σκοπελίτες και οι τουρίστες σπάζουν επί πολλά χρόνια τα οχήματά τους στο δρόμο - ναρκοπέδιο και ίσως έκριναν σκόπιμο να μην τους εξαγριώσουν άλλο...

Υ. Γ. 2 Να μην πούμε για το Κέντρο Υγείας, όπου ακόμη αναμένουμε τη μελέτη επισκευής, το δρόμο για τα μοναστήρια, τον καθαρισμό των ρεμάτων κ.α.

Ως ευ παρέστητε στη Σκόπελο, κύριε Περιφερειάρχα!

Ομάδα Σκοπελιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.