Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Οι μάσκες έπεσαν! Ο «ανεξάρτητος» και «ακομμάτιστος» υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Δημήτρης Ευσταθίου και το ψηφοδέλτιό του απολαμβάνουν της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ 

Οι μάσκες έπεσαν! Ο «ανεξάρτητος» και «ακομμάτιστος» υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Δημήτρης Ευσταθίου και το ψηφοδέλτιό του απολαμβάνουν της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμως! Όσο και να προσπαθήσουν πλέον να αποστασιοποιηθούν  από την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και να την αποκηρύξουν, έγινε φανερό πώς «δουλεύεται» στο παρασκήνιο η παραγωγή δημοτικών παρατάξεων πρόθυμων να καλλιεργήσουν αυταπάτες στο λαό την ώρα που βάζουν πλάτη στην εξειδίκευση και την εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων του «ευρωμονόδρομου».

Είναι στην ίδια όχθη με τον έτερο υποψήφιο Σταμάτη Περίσση, που επίσης προβάλλεται ως «αδέσμευτος» και «αυτοδιοικητικός» επιχειρώντας έτσι  να καλύψει  την πλήρη ταύτισή του με τις «μνημονιακές» πολιτικές, λειτουργώντας μάλιστα και ως διαφημιστής «πράσινων» ενεργειακών  επιχειρηματικών συμφερόντων…

Το πραγματικό δίλημμα είναι ένα: Δήμαρχος και Διοίκηση αγωνιστές ή υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής;

Οι Σκοπελίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους! Να αναδείξουν Δημοτική Αρχή τη Λαϊκή Συσπείρωση, να εκλέξουν κομμουνιστή/ρια περιφερειακό σύμβουλο Σποράδων και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές!

ΚΟΒ Σκοπελου του ΚΚΕ

3 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά κρίμα να διαστρεβλώνεται η αλήθεια για κομματικούς λογους.Υπηρξα σήμερα παρούσα στο γεγονός αυτό.Ο κ.Πουλιος ενημερωνει τον κ.Ευσταθιου για τα γραφόμενα Αθηναικων εφημερίδων.Αυτος πραγματικά ξαφνιάζεται όπως όλοι μας,κινητοποιηται ολόκληρος ο συνδυασμός και αποφασίζεται να δοθεί στα μέσα η δήλωση που δόθηκε.Η απάντηση όμως ήρθε από τις ίδιες τις εφημερίδες με το κύμα δημάρχων σε όλη την Ελλάδα να αποκηρύσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.Οποιος έχει Θεό μέσα του δε θα πρεπει να λέει ψέματα για να κερδίσει τις εντυπώσεις.Η αλήθεια είναι μία και καθαρή.Μην ακούτε προεκλογικά τεχνάσματα και μην πέφτετε σε παγιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην ξαφνιαζεσαι καθόλου. Ας βγάλει ανακοίνωση η τ.ο.ΣΥΡΙΖΑ Σκοπελου και να δουμε αν θα διαψευσει τη στήριξη.Αν θελετε πληροφορίες για το θεμα αυτο ελατε να τα πούμε ανοιχτά.Γνωρίζω πολλά πάνω σ αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ συμπλήρωσε το όνομα μου στο προηγούμενο σχόλιο μου που ακόμη δεν έχετε δημοσιεύσει. Αριστείδης Βούλγαρης.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.