Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Συλλυπητήρια δήλωση του υπ. Δημάρχου Σταμάτη Περίσση για την απώλεια του Γιώργου Μιχελή

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού μας Γιώργου Μιχελή και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Γιώργος Μιχελής διετέλεσε Δήμαρχος στο νησί μας σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής κρίσης για την χώρα μας και συνέβαλλε τα μέγιστα, αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις γνωριμίες του, στην εξασφάλιση όσων των δυνατών περισσότερων πόρων, για την εκτέλεση έργων στο νησί μας.

Υπήρχε φιλικότατος, προσιτός σε όλους, ξεχώρισε με το ήθος, την καλοσύνη, την ευαισθησία και την ευγένεια του και το κενό που μας αφήνει θα μείνει αναπλήρωτο.

Ακόμα και μετά το πέρας της θητείας του, βοήθησε το νησί του στην εξεύρεση πιστώσεων για την αντιμετώπιση των θεομηνιών και άλλων προβλημάτων που έπληξαν τον τόπο του.

Φίλε Γιώργο θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα πρόσφερες στο νησί μας.

Καλό ταξίδι...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης
και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού
"Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.