Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΛΕΜΟΝΗΣ || Το όραμα μου, είναι εξαιρετικά γήινο και απλό: Να είμαι χρήσιμος

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

Η αγωνία μου, να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας για τα παιδιά μας, με ώθησε να κατέβω υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. Ο δήμος ΣΚΟΠΕΛΟΥ πρέπει να γίνει ένας δήμος καθαρός, ανθρώπινος, σύγχρονος και φιλόξενος.

Μέλημα μας, είναι το νησί μας να αλλάξει, να διευκολύνει την καθημερινότητα των δημοτών, να προσφέρει ποιότητα ζωής, να γίνει φορέας ανάπτυξης και προοπτικής.

Αυτά δεν λύνονται από τη μία στιγμή στην άλλη, ούτε μένουν στην άκρη γιατί δεν μπορούν να λυθούν. Θέλουν δουλειά με σχεδιασμό και προφανώς δίπλα στον πολίτη, που σημαίνει, δίπλα σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η κοινωνική πολιτική δεν είναι ούτε φιλανθρωπία, ούτε ψηφοθηρία. Χρειάζεται σεβασμός σε όσους έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτό το όραμα μου, είναι εξαιρετικά γήινο και απλό: Να είμαι χρήσιμος. Χρήσιμος στην πόλη μας, χρήσιμος στο δήμο μας, χρήσιμος στους ανθρώπους μας. Έτσι θα μπορέσουμε να αφήσουμε το στίγμα μας, στις επόμενες γενιές. Όχι με πλακέτες εγκαινίων που θα γράφουν το όνομα του δημάρχου…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΛΕΜΟΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
«ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.