Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Το Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο  Σκοπέλου επισκέφθηκαν σήμερα  ο υποψήφιος δήμαρχος  με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Αναγνώστου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σποράδων Γιώργος Γούλας, οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπαιδευτικούς και τη διευθύντρια κ. Φραγκούλα Τουτουτζόγλου.
Οι  υποψήφιοι ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το διδακτήριο, τις δυνατότητες βελτίωσης των υποδομών και παρουσίασαν τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Εκπαίδευση.

Στους εκπαιδευτικούς διανεμήθηκε ανοιχτή επιστολή-κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου για τις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σε Περιφέρεια και Δήμους αλλά και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, ενώ εν είδει αναμνηστικού της συνάντησης δόθηκαν οι θέσεις - προτάσεις  του Κόμματος για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.