Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δήλωση - καταγγελία του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Κων. Λεμονή

[Μου ζητήθηκε λοιπόν να τον ενημερώσω ότι, εφόσον εμείς είμαστε Δημοτική αρχή, για να συνεργαστεί μαζί μας, απαιτεί όλες τις έμμισθες θέσεις του Δήμου και τα προεδρεία.]
Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς και σας διαβεβαιώνω για μια ακόμα φορά, ότι θα καταβάλω κάθε  προσπάθεια, ώστε να φανώ χρήσιμος στην κοινωνία μας.

Οι εκλογές όμως δεν τελείωσαν.

Έφτασε η ώρα που θα πρέπει να αναδείξουμε τον δήμαρχο του νησιού μας.

Μόνο ο συνδυασμός «Σκόπελος όλοι μαζί» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ευσταθίου, εγγυάται ότι η Σκόπελος θα βγει ξανά στο φως.

Δεν πρέπει να παραπλανηθεί κανένας από τις φήμες που κυκλοφορούν ευρέως.

Μια από αυτές λέει ότι μου πρότειναν την αντιδημαρχία, για να συνεργαστώ μαζί τους. Σας διαβεβαιώνω ότι παραμένω πιστός στις αρχές του συνδυασμού μας και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια, ώστε ο  Δημήτρης Ευσταθίου να είναι ο Δήμαρχος μας, την Κυριακή το βράδυ.
Γνωρίζετε ποιος είμαι.

Αισθάνομαι αγανάκτηση και τώρα ήρθε η ώρα πλέον να πέσουν τα προσχήματα και να σας πληροφορήσω για το τι μου ζητήθηκε από τον επικεφαλής του αντίπαλου συνδυασμού προκειμένου να ενημερώσω τον κύριο Ευσταθίου.

Μου ζητήθηκε λοιπόν να τον ενημερώσω ότι, εφόσον εμείς είμαστε Δημοτική αρχή, για να συνεργαστεί μαζί μας, απαιτεί όλες τις έμμισθες θέσεις του Δήμου και τα προεδρεία.

Θεωρώ ότι ο κόσμος της Σκοπέλου έχει και μυαλό και μνήμη και κρίση.

Σας ευχαριστώ πολύ

Με βαθιά εκτίμηση

Κωνσταντίνος Λεμονής
Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.