Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Νίκος Καραθανάσης | Οραματιζόμαστε μια Σκόπελο για όλους και όχι για μια χούφτα ανθρώπων. Μια Σκόπελο με ίσες ευκαιρίες

Αγαπητοί Συμπολίτες, Συμπολίτισσες 

Γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζώ στην Σκόπελο. Ασχολούμαι με την παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων μέσω της οικοτεχνίας που διατηρώ. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να δεχθώ την πρόταση του κ. Αναγνώστου και της "ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" για δύο λόγους:

Πρώτον γιατί βιώνω και εγώ τα καθημερινά προβλήματα του νησιού ως πολίτης και νέος επαγγελματίας.

Δεύτερον γιατί πιστεύω ότι και εμείς η νέα γενιά δικαιούμαστε, μπορούμε και πρέπει να έχουμε ενεργό ρόλο στα δρώμενα του νησιού.

Για εμένα και τον συνδυασμό μας προβλήματα όπως:

Η εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας
Η καθαριότητα
Η προβληματική κατάσταση δρόμων, δημοτικών κτιρίων, λιμανιών και αθλητικών εγκαταστάσεων
Η υποστελέχωση δημοσίων υπηρεσιών
Η προβληματική ΔΕΥΑΣ
Η ελλιπής στήριξη κάθε πολιτιστικής, κοινωνικής και αθλητικής δραστηριότητας.
θα αποτελέσουν μαζί με μερικά ακόμη αυτοσκοπό την επομένη των εκλογών. Μόνο λύνοντας αυτά, θα μπορέσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά και ως κοινωνία και ως Δήμος.

Όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη που αποτελεί αναμφίβολα τον πυλώνα της τοπικής οικονομίας, πιστεύω σε μια πολύπλευρη και συντονισμένη προσπάθεια. Μια προσπάθεια όπου σε συνεργασία με τους ήδη υπάρχοντες φορείς και επιχειρήσεις του νησιού θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τα μουσεία, τα μοναστήρια, τις παραλίες, τα μονοπάτια και τα τοπικά μας προϊόντα . Έτσι θα δώσουμε στην Σκόπελο την χαμένη εδώ και χρόνια ταυτότητά της.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ζητώ την στήριξή σας στην "ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" στις εκλογές της Κυριακής. Γιατί εμείς δεν υποσχόμαστε θαύματα την επόμενη μέρα. Δεν δίνουμε προεκλογικές υποσχέσεις που μένουν στο "θα". Αντιθέτως θα είμαστε εκεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Κυριακής να στηρίξουμε τις θέσεις μας.  Η "ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ’’  δεν τάζει, αλλά μάχεται με οποιοδήποτε κόστος. Οραματιζόμαστε μια Σκόπελο για όλους και όχι για μια χούφτα ανθρώπων. Μια Σκόπελο με ίσες ευκαιρίες. Μια Σκόπελο που θα μας δώσει την δυνατότητα να ζούμε αξιοπρεπώς, να δημιουργούμε, να συμμετέχουμε και όχι να είμαστε απλοί παραμένοντες και θεατές στην υποβάθμισή της.

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Λαϊκή Συσπειρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.