Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Παπαχρήστος Ηλίας | Οι Δήμοι στον 21ο αιώνα δεν μπορεί να κυβερνώνται με βάση παρωχημένα πρότυπα διοίκησης

Μια σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη
πιστεύουμε ότι οφείλει να ενώνει αντί
να διαχωρίζει τους πολίτες, να αφυπνίζει
αντί να κοιμίζει, να δημιουργεί
φρέσκα οράματα αντί να βολεύεται σε
μπαγιάτικες φαντασιώσεις, να προσελκύει
τη νεολαία στα κοινά αντί να τη
σπρώχνει στο περιθώριο...
Αγαπητοί συντοπίτες,

Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας, συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Σκόπελος  Όλοι Μαζί» με επικεφαλής τον κύριο Δημήτρη Ευσταθίου. Ένα συνδυασμό αποτελούμενο από νέα άτομα, επιτυχημένα στην επαγγελματική τους ζωή, με όρεξη για δουλειά, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, με αγάπη και όραμα για το νησί μας.

Οι δημοτικές εκλογές του 2019 θα αναδείξουν Δημοτικές αρχές που θα κληθούν να οδηγήσουν στην "μετά μνημονίων" εποχή. Μια εποχή που δεν θα είναι διόλου ρόδινη, αφού ως χώρα θα πρέπει να μετράμε και το τελευταίο ευρώ που θα επενδύουμε, ώστε να πιάνει πραγματικά τόπο. Οι Δήμοι στον 21ο αιώνα δεν μπορεί να κυβερνώνται με βάση παρωχημένα πρότυπα διοίκησης, που έχουν κοστίσει πολαπλώς σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Οι πολιτικές κολιγιές, η φιλοσοφία των δικών μας και των άλλων, οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα πρέπει να σταματήσουν. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος θα χρειαστεί προσεκτική οργάνωση για να μπορέσει να εξελιχθεί γρήγορα σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και αποτελεσματικό οργανισμό, ικανό να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να αξιοποιεί τις ευκαιρίες, να λύνει προβλήματα, να παρέχει υπηρεσίες, να προστατεύει το περιβάλλον, να εκμεταλλεύεται αποτελεσματικά την περιουσία του, να προωθεί κερδοφόρες δραστηριότητες και να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη.

Μια σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη πιστεύουμε ότι οφείλει να ενώνει αντί να διαχωρίζει τους πολίτες, να αφυπνίζει αντί να κοιμίζει, να δημιουργεί φρέσκα οράματα αντί να βολεύεται σε μπαγιάτικες φαντασιώσεις, να προσελκύει τη νεολαία στα κοινά αντί να τη σπρώχνει στο περιθώριο.

Παπαχρήστος Ηλίας
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού
«ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.