Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ο Αποστόλης Πασχάλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Νίκου Πλωμαρίτη

Ονομάζομαι Αποστόλης Πασχάλης του Γεωργίου και της Αθανασίας Αρμαμέντου και γεννήθηκα στη Σκιάθο τον Ιούλιο του 1984.

Σπούδασα Χρηματοοικονομικά, Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και Πραγματογνώμων, ενώ έχω παρακολουθήσει προγράμματα επιμόρφωσης όπως: 

Στελέχη Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (ΚΕΚ), 
Διαχείριση χρόνου και άγχους, Τεχνικές Πειστικότητας, 
Αντιμετώπιση Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος - Εθνικό Ρυθμιστικό Πλαίσιο (Εργαστήριο Καποδιστριακού Πανεπιστημίου),
πιστεύω έντονα στη δια βίου μάθηση. 

Εργάστηκα σε πολλές επιχειρήσεις του νησιού μας, καθώς και στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σκιάθου ενώ τα τελευταία 9 χρόνια έχω την δική μου εταιρεία η οποία ασχολείται με την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, την Διοργάνωση Γάμων και γενικότερα την παροχή υπηρεσιών στο νησί αλλά και στο εξωτερικό. 

Η σχέση μου με το Δήμο Σκιάθου είναι 12 χρόνων (3 χρόνια ως υπάλληλος και 9 χρόνια περίπου ως Δημοτικός Σύμβουλος), έχοντας αποκτήσει την ανάλογη πείρα σε θέματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης με Καποδίστρια και Καλλικράτη. 

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, όχι μόνο από επιλογή, μα γιατί ο Κλεισθένης μας επιβάλλει να συνθέσουμε, προκειμένου να Διοικήσουμε τη Σκιάθο, φέρνοντας έργα και αποτελέσματα προς όφελος των παιδιών μας.

Τέλος επιθυμώ την Τουριστική και Οικονομική Ανάπτυξη του νησιού μας, έτσι ώστε να έχουμε: Μέλλον, Χώρο, Χρόνο και Πόρους από την Τοπική και Διεθνή Αγορά, και ο δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση είναι την πρώτη Κυριακή, στις 26 του Μάη να έχουμε μια ΣΚΙΑΘΟ ΕΝΩΜΕΝΗ.

Με τιμή
Αποστόλης Πασχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.