Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Παντελής Χρυσοφός | Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Το νησί μας πρώτα. Δημιουργία ξανά»

Ζει και εργάζεται στη Σκόπελο από το 1991, 28 χρόνια τώρα, «από επιλογή» όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Υπηρετώντας την παραδοσιακή τέχνη του πετρά στολίζει και ομορφαίνει όλα αυτά τα χρόνια το νησί με τις πέτρινες κατασκευές του - διαμορφώσεις, τοιχία, πλακόστρωτα, ολόκληρα σπίτια.

Παράλληλα ασχολείται με τα κοινά συμμετέχοντας δραστήρια από τις σχολικές επιτροπές και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων μέχρι τον Αθλητικό Σύλλογο του νησιού.

Φέτος αποφάσισε να συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές και - αποφεύγοντας τα  πειράματα- να στηρίξει τον συνδυασμό  «Το νησί μας πρώτα. Δημιουργία ξανά» και τη νέα προσπάθεια του Σταμάτη Περίσση, αφού κατά γενική ομολογία η πρώτη  περίοδος της δημαρχίας του ήταν η παραγωγικότερη και η πιο δημιουργική για το νησί της Σκοπέλου. Τα έργα που έγιναν τότε το αποδεικνύουν.

Κατεβαίνει υποψήφιος στο
ΤΟΠΙΚΟ ψηφοδέλτιο για να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του, την αισθητική, το ενδιαφέρον και την καθημερινή του φροντίδα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μόνιμων κατοίκων και ξένων και στην ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς του παραδοσιακού οικισμού της Σκοπέλου με καλαίσθητες παρεμβάσεις, διαρκή αναβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντος και άμεση παρέμβαση στα ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες.

Πιστεύει ότι η Σκόπελος έχει όλες τις προϋποθέσεις και δυνατότητες να αναδειχτεί σ' έναν ιδανικό τόπο μόνιμης διαμονής για τους κατοίκους της κι έναν πανέμορφο ποιοτικών προδιαγραφών προορισμό για τους ξένους που θα την επιλέξουν για τις διακοπές τους. Και είναι αποφασισμένος να δουλέψει συστηματικά γι' αυτό.

Ο Παντελής Χρυσοφός είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.