Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ελαστομερές ακρυλικό στεγανωτικό ταρατσών | Monoflex | Μόνο 24,99€

Μόνο 24,99€
Ελαστομερές ακρυλικό στεγανωτικό ταρατσών. Σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη χωρίς αρμούς και ενώσεις που είναι πολύ ελαστική, απολύτως στεγανή και ανθεκτική στις διαβρώσεις του περιβάλλοντος και στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, γαρμπιλομπετόν, ξύλο, μέταλλο και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Διακρίνεται για την εξαιρετική αντίσταση σε ακραίες καιρικές συνθήκες διατηρώντας τις ιδιότητες του σε θερμοκρασίες από -10°C έως 50°C. Εφαρμόζεται σε 2-3 στρώσεις με ρολό ή πινέλο σταυρωτά σε καθαρά υποστρώματα. Αραιώνεται με νερό 5-10% για την πρώτη στρώση σαν αστάρι.


Μορφή: Επαλειφόμενο υγρό τροποποιημένων πολυμερών, έτοιμο για χρήση

Πυκνότητα: 1,45 kg/l

Χρόνος ζωής: ≈8 χρόνια

H προσφορά ισχύει από Δευτέρα 6 Μαΐου μέχρι και Κυριακή 12Μαΐου
Όλες οι προσφορές γίνονται σε συνεργία με τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε και αφορούν τα προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.