Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Επισκέψεις του επικεφαλής του συνδυασμού "Σκόπελος όλοι μαζί!" και υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευσταθίου σε υπηρεσίες και καταστήματα της Σκοπέλου (φωτορεπορτάζ)

Το Αστυνομικό Τμήμα, το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, τις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και την αγορά της Σκοπέλου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου Δημήτρης Ευσταθίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Σκόπελος, όλοι μαζί!», ενώ κατά την επίσκεψή του στο Π.Κ. Σκοπέλου συναντήθηκε και αντάλλαξε χαιρετισμό με τον Σάκη Ζλατούδη, υποψήφιο περιφερειακό Σύμβουλο του συνδυασμού "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" | ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αστεριάδης Παναγιώτης, Διαμάντου Νικόλαος, Καθηνιώτη Ουρανία, Κεφαλωνίτη Χριστίνα, Λεμονής Κωνσταντίνος, Στιβαχτής Χαράλαμπος, Συρόπουλος Παντελεήμων και Τζίμα – Παχή Σοφία άκουσαν τα προβλήματα που υπάρχουν στις υπηρεσίες και τα καταστήματα που επισκέφθηκαν, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ευσταθίου τόνισε ότι «ως η αυριανή Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε πως την καλή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες την εννοούμε, όχι στα λόγια αλλά με πράξεις. Η Σκόπελος δεν έχει άλλες αντοχές. Για όλους εμάς που ανήκουμε στον συνδυασμό “Σκόπελος όλοι μαζί” η συνέπεια λόγων και πράξεων αποτελεί καθημερινή μας πρακτική και όχι προεκλογικό τερτίπι.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή για να αλλάξουμε το νησί!»



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.