Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Δημοτικές εκλογές | Η επόμενη μέρα

του
Θανάση Φλωρούς
Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Σκοπέλου
με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Σιγά σιγά η πολύμηνη προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος. 21 μέρες πριν τις εκλογές η Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου συνεχίζει αμείωτα τον αγώνα της καθημερινότητας. Τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά και τα περισσότερα τα γνωρίζουν οι Σκοπελίτες από πρώτο χέρι.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε την εμπιστοσύνη των κατοίκων τις Σκοπέλου, όχι γιατί είμαστε "ωραίοι", αλλά γιατί ο αγώνας μας είναι διαρκής και όχι προεκλογικός. Μπαίνουμε καθημερινά στην αντιπαράθεση, μιλώντας ανοιχτά για όλα τα προβλήματα του νησιού μας.
Θα είμαστε παρόντες και την επόμενη μέρα των εκλογών, γιατί ο αγώνας για καλύτερη Σκόπελο δεν σταματάει, ειδικά τώρα που οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες στου δήμους, αποτέλεσμα των διοικήσεων της εκάστοτε κεντρικής εξουσίας.

Οι άλλοι δυο συνδυασμοί "Σκόπελος όλοι μαζί" και "Δημιουργία ξανά" έχουν μείνει στο παιχνίδι των εντυπώσεων και των ψήφων. Κανείς από τους δυο δεν μιλάει για την επόμενη μέρα των εκλογών. Καμία αντιπαράθεση για τα προβλήματα που μαστίζουν το νησί μας.
Άραγε τι περιμένουν; Όταν έρθει η επόμενη μέρα και είναι νέα δημοτική αρχή με την καυτή πατάτα του Δήμου στα χέρια τους τότε θα σκεφτούν τι θα κάνουν;

Τότε θα είναι αργά και το αποτέλεσμα θα είναι μια ξαναζεσταμένη σούπα η οποία θα είναι και καυτή.

Κανένας από τους δυο συνδυασμούς δεν μιλάει από τις ουσίας για τα πρόβλημα του νησιού, γενικόλογες κουβέντες υποψηφίων, λόγια του καφενείου, που πάντα μένουν λόγια.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν μένει στα λόγια ποτέ. Πάντα στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο προεκλογικά αλλά καθημερινά πάντα στην πρωτοπορία, πάντα στους αγώνες.

Τον Σεπτέμβριο θα δώσουμε έναν όρκο σαν νέα δημοτική αρχή ή σαν αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο δικός μας όρκος είναι διαφορετικός από των υπολοίπων. Όλοι οι άλλοι ορκίζονται και δεσμεύονται να διοικήσουν τον Δήμο σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, η Λαϊκή Συσπείρωση σε αυτό το σημείο του όρκου δεσμεύεται να διοικήσει τον Δήμο σύμφωνα με τα συμφέροντα των Σκοπελιτών.

Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε πάντα.

Για μας προτεραιότητα πάντα έχει ο άνθρωπος και το νησί μας, η Σκόπελος.
Αν δεν υπάρχει σωστή ιεράρχηση στις προτεραιότητες και τα προβλήματα του Δήμου μας, αν δεν νοικοκυρέψουμε πρώτα το νησί μας, δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα παραπάνω.
Οι δυσκολίες είναι πολλές και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Έχουν μετατρέψει τους Δήμους σε μηχανισμούς υποβολής φόρων αλλά και φοροεισπράκτορες. Θα εκμεταλλευθούμε και θα αξιοποιήσουμε όσα μας δίνει το σύστημα, αλλά θα πάμε και κόντρα στους νόμους που είναι απέναντι από τα συμφέροντα των Σκοπελιτων.

Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, θα συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.