Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευσταθίου στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου Δημήτρης Ευσταθίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλος του συνδυασμού “Σκόπελος, όλοι μαζί!”, όπου είχαν την ευκαιρίανα ενημερωθούν από την παιδίατρο κα Ρηγίνα Σκλάβου και να διαπιστώσουν επί τόπου και “ιδιοις όμμασι” τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην κτιριακή εγκατάσταση, αλλά και στην έλλειψη γιατρών. Προβλήματα χρόνια που στερούν από τους κατοίκους του νησιού μια αξιόπιστη πρωτοβάθμια περίθαλψη, παρά τις ηρωικές, πολλές φορές, προσπάθειες του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
“Φως στο τούνελ” χαρακτηρίστηκε η πρόσφατη επίσκεψη της τεχνικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία κατέγραψε τα κτιριακά προβλήματα και θα “τρέξει” την μελέτη ως κατεπείγουσα, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε ότι εφ’ όσον αυτός και οι συνεργάτες του είναι η νέα δημοτική αρχή θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και θα εξαντλήσουν όλους τους πιθανούς τρόπους πίεσης, ώστε να δωθούν επιτέλους λύσεις.



1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια στον υποψηφιο δημσρχο κυριον Δ. Ευσταθιου Πραγματι το κεντρο υγειας πρεπει νς ειναι το πρωτιστον ενδιαφερον για εναν δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.