Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου | Το πραγματικό δίλημμα είναι ένα: Δήμαρχος και Διοίκηση αγωνιστές ή υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής;

Νέοι, εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες,
Σας καλούμε σ’ αυτές τις εκλογές  να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ και μπορούν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση που υπάρχει,  μετατρέποντάς την σε καθημερινή ανυπότακτη δράση διεκδίκησης και αγώνα.   
Γυρίστε την πλάτη σας σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σας αρπάξουν την ψήφο!
Ούτε αυτοί που αυτοαποκαλούνται "άφθαρτοι" και "ακομμάτιστοι" ούτε οι "Μεσσίες" και "επαγγελματίες δήμαρχοι" μπορούν να λύσουν τα προβλήματά σας. Αποτελούν δοκιμασμένες συνταγές που έχουν χρεοκοπήσει. Οι λύσεις μέσα από τη συναίνεση και τη διαχείριση των αντιλαϊκών πολιτικών Ευρωπαϊκής Ένωσης,  Κυβερνήσεων του κεφαλαίου, Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών των κομμάτων του ευρωμονόδρομου μπορεί να φαίνονται "ρεαλιστικές" και "εύλογες", όμως οδηγούν σε αδιέξοδο και πλέον έχετε την πείρα να τις κρίνετε.

Το κριτήριο που πρέπει να θέσουμε σ’ αυτές τις εκλογές είναι ποια πολιτική δύναμη, ποιο ψηφοδέλτιο αποτελεί εγγύηση για την οργάνωση της πάλης του λαού, υπερασπίζοντας ό,τι έχει απομείνει από δικαιώματα, αντικρούοντας τα αντιλαϊκά μέτρα, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές.


Γνωρίζεις ότι οι κομμουνιστές δήμαρχοι σε Πάτρα, Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ικαρία, οι εκατοντάδες δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", το 5χρονο που πέρασε, έδρασαν με τα αιτήματα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, εναντιώθηκαν σε όλες τις πλευρές της αντεργατικής λαίλαπας .

Με πλήθος αγωνιστικών κινητοποιήσεων, πρόβαλαν τα λαϊκά προβλήματα, απέσπασαν κατακτήσεις, έδωσαν ανάσα και κουράγιο στο λαό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη αξιόπιστη λύση, με εγγύηση τους αγώνες που έδωσε το προηγούμενο διάστημα:

Αγωνιστήκαμε -μόνο εμείς!- ενάντια στη δραματική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας (στελέχωση – επισκευή κτιριακών υποδομών, προμήθεια εξοπλισμού)
Διεκδικήσαμε -μόνο εμείς!- πλήρη αποκατάσταση όλων των ζημιών από τις πλημμύρες του 2015,  100% αποζημίωση όλων των πληγέντων, αντιπλημμυρική, αντισεισμική και αντιπυρική θωράκιση
Αντισταθήκαμε -μόνο εμείς!- στη «μνημονιακή» εξίσωση του νησιωτικού ΦΠΑ
Κάνουμε διαρκείς αγώνες για να μην υποβαθμιστούν τα σχολεία του νησιού και να στελεχώνονται έγκαιρα
Σε όλες τις  κινητοποιήσεις, απεργίες και συμβούλια βάλαμε στο επίκεντρο την απαράδεκτη κατάσταση με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και αποκαλύψαμε την κυβερνητική αδιαφορία απέναντι στην ασυδοσία των εφοπλιστών
Αγωνιστήκαμε για τη μείωση των ανταποδοτικών δημοτικών τελών και νερού σε όλα τα λαϊκά νοικοκυριά και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου στους αγώνες για μόνιμη και σταθερή δουλειά, στελέχωση, βελτίωση συνθηκών εργασίας
Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέσαμε πολλές διαφορετικές και δημιουργικές προτάσεις σε διάφορους τομείς, προς όφελος του λαού της νήσου Σκοπέλου
Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν πάντα παρόντες στα Δημοτικά Συμβούλια την ώρα που άλλοι εξαφανίστηκαν, άλλοι τα σνόμπαραν επιδεικτικά και άλλοι διαλύθηκαν!

Σκοπελίτη/ισσα, Γλωσσιώτη/ισσα, Κληματιανέ/ή

Έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου από τη δράση των  δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε Περιφέρεια και Δήμο.

ΔΕΝ ζητάμε μόνο τη στήριξή σου, ζητάμε να δείξεις το μπόι σου, να ξεπεράσεις τη μοιρολατρία και να συμμετέχεις σ’ αυτή μας την προσπάθεια.

ΜΗΝ ελπίζεις σε σωτήρες!

ΝΑ σηκωθείς και να αγωνιστείς γι’ αυτά που σου ανήκουν!

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Σ΄ αυτές τις εκλογές κάνε Δημοτική Αρχή τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

Το πραγματικό δίλημμα είναι ένα:
Δήμαρχος και Διοίκηση αγωνιστές ή υπηρέτες
της αντιλαϊκής πολιτικής;
ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ 
ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
                
Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου
Υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου: Γιώργος Αναγνώστου
Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Τάσος Τσιαπλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.