Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκης Συσπείρωσης" σε Σκιάθο και Σκόπελο για την Ακτοπλοΐα

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΩΝ 
ΣΚΙΑΘΟΥ Β. ΚΑΡΠΕΤΑ
ΣΚΟΠΕΛΟΥ  Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 
ΚΑΙ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ  ΣΠΟΡΑΔΩΝ 
Γ. ΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΛΑΚΟΥΒΙΑ-ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ

«Στο ίδιο έργο θεατές» Αλοννησιώτες, Σκοπελίτες,  Σκιαθίτες αλλά και επισκέπτες των νησιών μας, για  μια ακόμη φορά χθες, με τη βλάβη του υδροπτερύγου «Ερατώ»!

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το Υπ. Ναυτιλίας, ακολουθώντας πιστά και εμπλουτίζοντας το ευρωενωσιακό αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο  που χάραξαν οι προηγούμενες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φουσκώνοντας τα πανιά της εφοπλιστικής ασυδοσίας, σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην προβληματική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών μας, η οποία, ενώ έχει ήδη αρχίσει η θερινή περίοδος, ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες παρατείνοντας τη χειμερινή της κατάντια.

Συνένοχες και σιωπηλές για το ζήτημα, στέκονται και οι παρατάξεις  Αγοραστού (ΝΔ) και Τσιλιμίγκα (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) στην Περιφέρεια, οι οποίες κατά τα άλλα «βελτιώνουν» ή θα «μεταμορφώσουν» τη ζωή μας…

Από κοντά και οι δημοτικές παρατάξεις τους στα νησιά μας -«ανεξάρτητες» ή μη- που το τελευταίο διάστημα μας έχουν πνίξει με οράματα και σχέδια υψηλής τουριστικής πολιτικής…

Καλούμε τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους των Σποράδων να βγάλουν τα συμπεράσματά τους! Να παλέψουν για το δικαίωμά τους σε φθηνή, τακτική  και ασφαλή συγκοινωνία με τη χερσαία Ελλάδα! 

Στις ερχόμενες Δημοτικές, Περιφερειακές και στις Ευρωεκλογές να απορρίψουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και τις παρατάξεις τους που νομοθετούν και συναινούν σε  αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, να ενισχύσουν το αγωνιστικό ρεύμα, να δυναμώσουν στην κάλπη τη δύναμή τους, το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! 
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!
ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ 
ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 
ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.