Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ πραγματοποίησε ο Σταμάτης Περίσσης και υποψήφιοι του συνδυασμού “Το νησί μας πρώτα - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!”

ΜΕ  "ΠΡΑΣΙΝΗ"  ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ
ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Το νησί μας πρώτα - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!”  επισκέφθηκαν σήμερα την ΔΕΥΑ για να ενημερωθούν σχετικά με ζητήματα που απασχολούν την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.
Έπειτα από τη σχετική ενημέρωση από τον Νίκο Πατσή για την τεχνική υπηρεσία και τον Μανώλη Γαρουφαλή για το διοικητικό κομμάτι και εποικοδομητικό διάλογο με τους εργαζόμενους έγινε καταγραφή των προβλημάτων που χρήζουν άμεση και ουσιαστική αντιμετώπιση για την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης δήλωσε ότι μία από τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής θα είναι να καταστεί η ΔΕΥΑΣ μια υγιής και προσοδοφόρα επιχείρηση προς όφελος των εργαζομένων και των Δημοτών.

Κατά την εκεί παρουσία μας βγήκε και μια καλή είδηση, που θα συζητηθεί αρκετά και θα μας απασχολήσει στο μέλλον, αφού στη σκέψη του Σταμάτη Περίσση είναι, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος και μετά από συζήτηση, να δημιουργηθεί ηλιακό και αιολικό πάρκο, το οποίο θα προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία της ΔΕΥΑ, θα απαλλάξει την εταιρία από ένα δυσβάσταχτο κόστος και θα προσφέρει έσοδα στο Δήμο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.