Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πρόταση χορηγίας REGATTA 2010

Πρόταση χορηγίας για την REGATTA 2010 προς το Δήμο Σκοπέλου κατέθεσε ο Ναυτικός, Ιστιοπλοϊκος, Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου στην οποία αναφέρει:
«Όπως θα γνωρίζετε ένα από τα αθλήματα του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου είναι και η Ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας. Παίρνουμε μέρος κάθε χρόνο σε διεθνούς αγώνες Ιστιοπλοΐας όπως RALLY AIGEOY , Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου, AEGEAN REGATTA, Αγώνας Βορείων Σποράδων. Ιδιαίτερα φέτος καταφέραμε μετά από πολλούς ΑΓΩΝΕΣ να διοργανώσουμε τον Αγώνα Βορείων Σποράδων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Νησί μας (Αφετηρία - Τερματισμός ) και παράλληλα την έναρξη ενός Ετήσιου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Σκάφων.
Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών - δραστηριοτήτων θα ήταν κάλο εφέτος στη συμμετοχή μας στην REGATTA 2010 ο Δήμος μας να χορηγήσει αυτή την προσπάθεια ώστε το σκάφος μας να τρέξει εξ ολοκλήρου με τα χρώματα της Σκοπέλου (Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. - ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ) .
Εμείς σαν σύγχρονοι Αργοναύτες υψώνουμε την σημαία του Νησιού μας όπου υπάρχει θάλασσα και διαδίδουμε την Ναυτική μας παράδοση διαφημίζοντας το πανέμορφο νησί μας. »

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά,ο Δήμος πιστεύω ότι θα είναι χορηγός σε αυτή τη συμμετοχή του ιστιοπλοικού ομίλου και όλου του νησιού.
    Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν οικονομικά και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί καθώς και οι τραπεζικοί οργανισμοί.Μπορείτε να κάνετε άνοιγμα και προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.