Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

17 ετών(!) δολοφόνος

Ανήλικος Αφγανός σκότωσε 58χρονη και τραυμάτισε σοβαρά το σύζυγο και την κόρη της. Οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 17χρονος με την ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου, θόλωσαν το μυαλό του και όπλισαν το χέρι του...
'Ετσι σήμερα 2.20 έπληξε θανάσιμα με γεωργικό εργαλείο την γυναίκα που εκείνη την ώρα κοιμόταν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια τραυμάτισε σοβαρά τον 63χρονο σύζυγό της και ελαφρύτερα την κόρη της.
Ο δράστης αναγνωρίστηκε από την κόρη του θύματος και αναζητείται ενώ στη Σκιάθο έφθασε κλιμάκιο αξιωματικών για ανάκριση και συντονισμό των ερευνών.

15 σχόλια:

  1. Κρίμα όταν χάνεται ένας άνθρωπος και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Τί φταίει όμως; Ποιός δημιουργεί θύτες-Θύματα και μάλιστα παιδιά; Ειλικρινά δεν ξέρω αν λυπάμαι περισσότερο για τη γυναίκα ή για τον 17χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego pantos to adiko to dino sto 17 xrono paidi..Prota ap ola, kanenas mas dn exei t dikaioma na aferei tin zoi apo kapoion kai idikotera se auti tin periptosi p prokite g kapoies oikonomikes diafores,dld an itan kati pio sovaro ti 8 ginotan?..Episis, oxi mono skotose mia ginaika i opoia einai megali s ilikia kai oso na einai 8 eprepe na sevastei t xronia tis,ala traumatise kai kapoious alous oi opoioi traumatistikan xoris na ftaine se kati..Se auto t mikro pedaki ti psixologika traumata 8a t dimiourgi8oun?..Telos, oxi mono 8 exei tipseis gia oli tou ti zoi ala an ton piasoun 8 perasei tin ipoloipi tin zoi tou mesa stin filaki..T 3ero oti 8 gino poli apolitos/h ala tetoioi an8ropoi mono gia lipisi dn einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφώ εκτός θέματος ανάρτησης: Σας παρακαλώ, ιδιαίτερα εσας τους νεαρούς αναγνώστες του blog να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Αν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να γράφετε με λατινικούς, γράψτε μου τον λόγο στο mail: sporadespress@otenet.gr.
    Ας αρχίσουμε μια συζήτηση γι' αυτό το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφημερίδα, άσε τα παιδιά να εκφραστούν με τον τρόπο τους. Μην τους κόβεις αμέσως τον αέρα. Θα φύγουν από το blog και δεν πρέπει.
    Μην το κάνεις!
    Min to kaneis!
    Do not do it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το εκτός θέματος σχόλιο της εφημερίδας συμφωνώ γιατί τα σχόλια με ελληνικούς χαρακτήρες διαβάζονται πολύ πιο εύκολα. Όσο για το αν είναι αποτρόπαιο να αφαιρείς μια ζωή και μάλιστα για οικονομικούς λόγους δε διαφωνώ, όταν όμως αυτοί οι οικονομικοί λόγοι είναι ο κόπος, το ψωμί, στην κυριολεξία η επιβίωση ενός ανθρώπου και μάλιστα παιδιού κι εμείς του τη στερούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη αλλά δεν γνώριζα ότι είναι προϋπόθεση να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες στο blog.Από εδώ και πέρα θα το έχω υπ'όψιν μου.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με όσα λέτε αλλά υπήρχαν κι άλλοι τρόποι λύσης αυτού του θέματος και όχι κάτι τόσο ακραίο. Εδώ όμως στερούμε μια ζωή η οποία δεν γυρίζει πίσω. Σήμερα, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που πεινάνε και βεβαίως δεν είναι σωστό ναι τους το στερούμε αυτό αλλά αν ο κάθε άνθρωπος σκεφτόταν όπως αυτός ο 17 χρονος, θα είχαν σκοτωθεί χιλιάδες άνθρωποι. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ τώρα μπορεί και να κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι προϋπόθεση.
    Ευκολία είναι για τους μεγαλύτερους...
    Ευχαριστούμε και 'μεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γεγονός που συνέβη στη γειτονική μας Σκιάθο με σόκαρε. Δεν μπορώ να πάρω θέση, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
    Όμως, σκέφτομαι με τρόμο: «Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα... η φωτιά μπορεί να περάσει απέναντι στο δικό μας σπίτι.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποια είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα, όποιο εμπόδιο βρίσκουμε να το γκρεμίζουμε όπως έκανε και ο Αφγανός? Δηλαδή φτάσαμε και σε σημείο να φοβόμαστε να κυκλοφορούμε μήπως και μας συμβεί κάτι και δεν λέω σε πόλεις όπως η Αθήνα εννοώ σε νησιά.Δηλαδή στο μέλλον τι θα γίνει?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης σε σχέση με το περιστατικό, είναι πολύ ενοχλητικό ''αλλοδαποί'' να έρχονται να ζήσουν στη χώρα μας για να βρουν όπως λένε καλύτερες συνθήκες ζωής και να μας κάνουν ό,τι θέλουν.Πλέον σχέδον όλα τα περιστατικά που γίνονται καθημερίνα πάντα είναι μπλεγμένος κάποιος ξένος. Επίσης στους δρόμους δεν κυκλοφορούν Έλληνες αλλά άνθρωποι από ξένες χώρες τους οποίους τους φοβόμαστε και δεν βγαίνουμε έξω. Ξέρω ότι αυτό είναι λίγο ρατσιστικό αλλά τουλάχιστον εμείς τα παιδιά έτσι νιώθουμε και φοβόμαστε ότι η κατάσταση αντί να βελτιώνετε χειροτερεύει. Συγνώμη αν αυτό είναι εκτός θέματος αλλά με αφορμή το περιστατικό αυτό ήθελα να εκφράσω την άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο μέλλον ας μάθουμε να σεβόμαστε και να μην εκμεταλλευόμαστε τους συνανθρώπους μας για να μας σέβονται κι αυτοί. Παρ' όλο που προσωπικά δε θα μπορούσα να κάνω ποτέ κάτι τέτοιο, δεν αντιδρούμε όλοι το ίδιο και δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει κανείς όταν φτάσει σε απόγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν η εκμετάλλευση φτάνει στο έπαρκο.Και οπλίζει το χέρι ενός απροστάτευτου παιδιού.Τότε ίσως αξίξει να αναρρωτηθούμε γιατί ζούμε.Δολοφόνος εύκολα λέμε τη λέξη.Τι έχουμε να πούμε για τους δολοφόνους της ψυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πιστεύω ότι σε όποιο σημείο και να φτάσει ο άνθρωπος σε καμία περίπωσει να φερθεί έτσι. Το καταλαβαίνω ότι ο Αφγανός έφτασε σε απόγνωση όμως ας σκεφτούμε και την πλευρά της γυναίκας η οποία και αυτή θα χρειαζόταν τα λεφτά για να θρέψει την οικογένεια της. Ας μην κρίνω καλύτερα το ότι είναι από ξένη χώρα και και ήρθε έδω για καλύτερες συνθήκες ζωής και αντί για αυτό κάνει τέτοιο αδίκημα. Είμαστε σε μία εποχή κρίσης και όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα αλλά αν ο καθένας σκεφτόταν έτσι τι θα γινόταν? Κάτι πρέπει να γίνει τουλάχιστον να μην μεταδοθεί κάτι τέτοιο στις επόμενες γενιές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.