Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ουρανία Καθηνιώτη | Η ψήφος σας σ' αυτές τις Δημοτικές εκλογές είναι καθοριστικής σημασίας

Ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους ανθρώπους που συνθέτουν τον συνδυασμό "Σκόπελος όλοι μαζί" με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ευσταθίου Δημήτριο, δηλώνω κι εγώ την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική σύμβουλος για το Δήμο Σκοπέλου και προσκαλώ τους συμπατριώτες μου να με στηρίξουν με την ψήφο τους.

Μια από τις βασικές μου προθέσεις, αναλαμβάνοντας δράση ως Δημοτική σύμβουλος, είναι η διαχείριση των θεμάτων που αφορούν τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων, ώστε να διασφαλιστεί πρώτα η υγεία και ευζωία τους και κατ' επέκταση να προστατευθεί η δημόσια υγεία. Εξάλλου ο πολιτισμός ενός τόπου εν μέρη αποδεικνύεται και από τον τρόπο που φροντίζει και μεταχειρίζεται τα ζώα.

Επίσης στα πλαίσια ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού δράσεων πρέπει να θέσουμε τις βάσεις ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.
Η Σκόπελος παράγει αξιόλογα και φημισμένα προϊόντα τα οποία δεν έχουν ενταχθεί, πέρα από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, σε κάποιο οργανωμένο σχεδιασμό παραγωγής, προβολής και προώθησης.

Ο πρωτογενής τομέας μπορεί να δώσει επαγγελματική διέξοδο σε πολλούς νέους Σκοπελίτες και να ενισχύσει την οικονομία του νησιού.

Η ψήφος σας σ' αυτές τις Δημοτικές εκλογές είναι καθοριστικής σημασίας. Αξιοποιήστε την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί το συμφέρον του τόπου μας είναι και συμφέρον του καθενός από εμάς ξεχωριστά.

Με εκτίμηση
Καθηνιώτη Ουρανία
Κτηνίατρος ΑΠΘ
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό
"Σκόπελος όλοι μαζί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.