Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Άνοδος στη Β’ Κατηγορία για την ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου

Στην Β’ ΕΠΣΘ θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου, αφού παρά την σημερινή της ήττα με 3-2 εκτός έδρας, εξασφάλισε την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη και δικαίως Διοίκηση, ποδοσφαριστές και προπονήτης πανηγυρίζουν αυτή την επιτυχία, παρά τα όποια προβλήματα.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” ο επιτυχημένος προπονητής Χρήστος Καπελιάνης, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στις 10 Φεβρουαρίου 2019 και στον οποίο αναγνωρίζεται από όλους η καθοριστική συμβολή του στην άνοδο, μας είπε:
«Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Α.Ο. Σκοπέλου για την περίοδο 2018-19 και θεωρώ ότι ο στόχος της ανόδου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μια πολύ δύσκολη, από κάθε άποψη σεζόν.

Ως προπονητής ποδοσφαίρου της ομάδας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς:


• Την διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου, με την οποία είχα μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.


• Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους, παρά τις αντιξοότητες και τα καθημερινά προβλήματα, τα οποία ήταν αρκετά.


• Τον φίλαθλο κόσμο της Σκοπέλου για την αμέριστη συμπαράστασή του.


Ομολογουμένως, παρά τα αρκετά χρόνια μου στο χώρο, η Σκόπελος είναι πάντα πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, διότι μια νησιωτική ομάδα παρουσιάζει πάντα πολλές ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες. Τελικά όμως, με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης, οι στόχοι επιτυγχάνονται
.

Εύχομαι σε όλους καλο καλοκαίρι.


Χρήστος Καπελιάνης,
Προπονητής ποδοσφαίρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.