Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Γεώργιος Σκλάβος | Συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στο Δήμο Σκοπέλου!

Αγαπητοί συνδημότες,

στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος με τον συνδυασμό «Σκόπελος – όλοι μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ευσταθίου.

Γνωρίζετε όλοι σας ότι προέρχομαι από μια οικογένεια που πορεύτηκε στο χρόνο με βάση τις αξίες της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας και της εργατικότητας. Με γνώμονα τις αξίες αυτές δημιούργησα και τη δική μου οικογένεια και πασχίζω καθημερινά σε  «καιρούς δύσκολους» να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αυτά τα ιδανικά.

Σας ζητώ λοιπόν να μου εμπιστευτείτε την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι με τον ίδιο ζήλο θα αγωνιστώ και για τον Δήμο Σκοπέλου! Άλλωστε το χρίσμα της ενασχόλησης μου με τα κοινά μου το δώσατε ως προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου. Πάσχισα, θέλω να πιστεύω, με όλες τις  δυνάμεις για το καλύτερο, παρά τις όποιες  δυσκολίες.

Τώρα όπως έχει τονίσει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου Δημήτρης Ευσταθίου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε
«να βγούμε μπροστά». Ως δημότες, ως κάτοικοι της Σκοπέλου που την γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε και την πονάμε όσο κανείς άλλος, καλούμαστε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Ο καθένας ξέρει ότι ο τόπος για να έχει ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης χρειάζεται δουλειά. Δουλειά που εμείς μπορούμε να κάνουμε μακριά από προσωπικά βολέματα και κομματικές αγκυλώσεις. Συμμεριζόμενος απόλυτα την παραπάνω άποψη στηρίζω την υποψηφιότητα του Δημήτρη Ευσταθίου, συμμετέχοντας με χαρά στην παράταξη του για να δώσουμε τη μάχη για ένα δήμο με μέλλον και προοπτική. 

Ως επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της αλλά και τις δυνατότητες της, αλλά κυρίως ως πατέρας τριών  παιδιών  που νοιάζεται για ένα ελπιδοφόρο αύριο, συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στο Δήμο Σκοπέλου!

Με εκτίμηση
Σκλάβος Γεώργιος του Ευστ
Υποψήφιος  Δημοτικός  Σύμβουλος
ΣΚΟΠΕΛΟΣ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.