Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας ανεξάρτητου τοπικού ψηφοδελτίου Νέου Κλήματος

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές,

Φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μας δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσουμε το κοινοτικό  συμβούλιο του χωριού μας ανεξάρτητα από την επιλογή μας για την δημοτική αρχή του νησιού.

Έτσι μια ομάδα πέντε ανθρώπων με όρεξη και μεράκι να δουλέψουμε για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας κάτω από ένα κοινό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και ζητάμε τη στήριξη σας.

Η φιλοδοξία μας είναι να μην αποτελέσουμε ένα ακόμα συμβούλιο που θα αποφασίζει μόνο του για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του Έλιους.

Εμείς θέλουμε εσάς τους συμπολίτες μας δίπλα μας με προτάσεις, με κριτική και με  αποφασιστικότητα να διεκδικούμε συνεχώς και να καταφέρουμε ενωμένοι σαν μία ομάδα να δουλέψουμε για την προκοπή του χωριού μας και να το κάνουμε παράδειγμα άξιο  αναφοράς για έναν καινούριο, πρωτοποριακό και αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης.

Οι Υποψήφιοι

Αμυγδαλίτσης Χρήστος του Νικολάου
Καρβέλης Ανδρέας του Σταματίου
Ξανθούλη Αναστασία (Τάσα) του Γρηγορίου
Στάμου Μαρία του Νικολάου
Τσουκαλάς Χρήστος του Ευαγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.